Taller sobre la visibilització del paper de les dones al llarg de la història" a Freginals

És un servei de suport del SIAD als ens locals amb l’objectiu de fer reflexionar al voltant de la contribució de les dones a la història, així com del seu paper en el món del treball i la societat


El "Taller sobre la visibilització del paper de les dones al llarg de la història" forma part de l’oferta formativa que el Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD) proporciona als ens locals per fomentar la igualtat entre dones i homes, i la presa de consciència de la important funció que han tingut històricament les dones a la nostra societat. Així, aquesta activitat va ser una més de les organitzades a Freginals en el marc de les jornades culturals del municipi.

En aquest taller s’han treballat, mitjançant diverses dinàmiques, temes com: l’origen de les desigualtats, els canvis en el paper de la dona al llarg de la història i els treballs en l'àmbit productiu i reproductiu que ha dut a terme. Amb la finalitat de reflexionar sobre la contribució de les dones en la societat mitjançant les pròpies experiències.

1. Xerrada sobre la pertinença de l’ús d’un llenguatge no sexista ni androcèntric.
2. Xerrada sobre co-educació.
3.Taller sobre la visibilització del paper de les dones al llarg de la història.



OFERTA FORMATIVA - ENS LOCALS

1. Curs “Pautes per a l’ús d’un llenguatge no sexista ni androcèntric”.
2. Sessió d’orientació laboral grupal.
3. Monogràfic “Caminar cap a la igualtat d’oportunitats en les relacions laborals”.