INFORMACIÓ TÍTOL DE FAMÍLIA MONOPARENTAL

El títol de família monoparental és un títol oficial que acredita la condició de família monoparental i atorga diversos beneficis i avantatges.

Correspon al Departament d'Acció Social i Ciutadania (Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania) el reconeixement de la condició de família monoparental i de la categoria que correspongui a aquelles famílies residents a Catalunya que reuneixin els requisits establerts, com també l'expedició i la renovació del títol que ho acredita.

Juntament amb el títol col·lectiu per a tota la família, també dóna dret a la possessió d'un títol individual per a cada una de les persones membres beneficiàries, el qual permet gaudir d'una sèrie de beneficis i d'avantatges tant des de l'àmbit de les Administracions Públiques com des de les institucions, entitats i empreses privades, que es recollirà a la web del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

Més informació a l'oficina del SIAD (C/Jaume I, 2-4 Amposta) al telèfon 977 70 74 96 o podeu contactar per correu electrònic siad@montsia.cat; o a la pàgina web del Departament d'Acció Social i Ciutadania.