II CONGRÉS DE DONES DE LES TERRES DE L'EBRE

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, participarà en el II Congrés de Dones de les Terres de l'Ebre - 'Dones, gestores de desenvolupament', que tindrà lloc el 28 de novembre a Gandesa.

El Congrés compta amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones, l'Ajuntament de Gandesa, el Consell Comarcal del Baix Ebre, el Consell Comarcal del Montsià, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, el Consell Comarcal de la Terra Alta, la Diputació de Tarragona, la Societat Unió Gandesana i el CEIP Puig Cavaller.


PROGRAMA

BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ

Tots els actes tenen lloc al Local Societat Unió Gandesana (Rambla Democràcia, s/n. Gandesa), excepte els grups de treballs i tallers que es faran al CEIP Puig Cavaller (C. Germans Assís Garrote, s/n. Gandesa).El Congrés comptarà amb un servei gratuït de guarderia, si hi ha un mínim de deu infants inscrits, i un servei de bus. La inscripció val 16€ i es reserven places gratuïtes per a dones amb dificultats econòmiques.

Més informació a l'oficina del SIAD (C/Jaume I, 2-4 Amposta) al telèfon 977 70 74 96 o podeu contactar per correu electrònic siad@montsia.cat